Marina Solutions står for utvidelsen av Vollen Marina i Asker

Marina Solutions står for utvidelsen av Vollen Marina i Asker

Vollen Marina er en fullservice marina som blant annet tilbyr båtplasser, bunkring, båtutstyr, service og bryggerestaurant på land. Utbyggingen innebærer ytterligere båtplasser, samt utvidet servicetilbud til båtfolket med flytende havnekontor, sanitæranlegg og bademuligheter.

FLYTEMOLO MED HAVNEKONTOR OG GARDEROBEANLEGG
Vollen Marina-utbyggingen er et spennende og svært unikt prosjekt. I tillegg til flere båtplasser, har Marina Solutions levert og installert flytemolo med innredet kjeller og bygg på dekk. Havnekontoret er arkitekttegnet av Frost Arkitekter AS og har store vindusflater. Hele bygget er omtrent 18 meter langt og inneholder også HC-toalett, samt tilkomst ned til kjelleren i flytemoloen. På dekk er skvettvernet bygget som et innkledd rekkverk, for en myk, stilren fremtoning.

Kjelleretasjen har god takhøyde og et areal på drøye 220m2. Her er det innredet med garderobeanlegg, lager- og teknisk rom. Det er 4 WC og 6 dusjrom, og det vil også være mulighet for vask og tørk. Flytemoloen er produsert hos Ulstein Betong Marine på Sunnmøre og ble slept til Vollen Marina. Marina Solutions står for montering og forankringen av anlegget, hvor man blant annet bruker sertifiserte 2 tonns stålanker.

BÅTPLASSER
I forlengelsen av flytemoloen installeres bølgedempere, men uten kjeller, fra kvalitetsleverandøren Etnebrygga. Det planlegges bygging av stupetårn utover og det er båtplasser inn mot land. På eksisterende bryggepir leveres også solide Heavy Duty utriggere i størrelse 12 x 1,1 meter. Alle utriggerne, som produseres i Tyskland, er i varmgalvanisert stål med sklisikkert dekke og lukkede hjørnefelt. Perforeringen i ståldekket er helt unikt på våre utriggere og bidrar til lang levetid. Rød fenderkasse i enden på utriggerne markerer at det er en redningsleider under kassen. I nødssituasjoner trekkes denne ut og bidrar til høy grad av sikkerhet i anlegget.

OSLOFJORDENS FINESTE GJESTEHAVN

Kontrakten med Vollen Marina er av stor strategisk betydning for vår satsning på Østlandet og det foreligger flere års samarbeid. Både Vollen Marina og Marina Solutions ser frem til å vise frem Oslofjordens fineste gjestehavn når det nye anlegget er på plass. Den nye flotte gjestebrygga, opplevelsene og omgivelsene i Vollen vil gjøre at Vollen Marina blir en yndet destinasjon både for båtfolket og landkrabber.

Kontakt Marina Solutions for mer informasjon;
Tone Jøssang Hovdenakk, tjh@marinas.no