Coaster 600BR

Coaster 600BR

Kampanjepris: Fra 485 000,–

Spar opptil 20 000,-

Innholdsrik og romslig bowrider med lekre detaljer

Dette er uten tvil en av de mest gjennomførte bowriderne i klassen. Dette gjelder alt fra kvalitet og plass til praktiske løsninger. Det er også den mest romslige bowrideren i 6-meterklassen.

Coaster 600 BR har et vell av praktiske detaljer. Her finner du badeplattformer akterut som egner seg perfekt til bading og vannsport. I tillegg er det ny type kunstteak fra Finland for en flottere finish. Dette er en perfekt båt til varme sommerdager med plass til to familier eller en vennegjeng.

Stikkabinen er barnas favoritt

Stikkabinen har enkel adgang på babord side via en stor skyvedør. Kabinen er glimrende for mindre barn. Her kan de sitte i skyggen, sove eller leke. Kabinen kan også brukes til en hund eller til nødovernatting for en voksen. Coaster 600 BR har en høy kalesje.

Smarte løsninger og mye plass

I et romslig stuerom i dørken er det plass til toalett (kjemikalie), vannski og fiskeutstyr. I styrekonsollet lagres bagger, badetøy og ekstra klær og under benken akter har du et stort lagringsrom. I tillegg finnes det smarte oppbevaringsrom til dregg, fendere og tauverk. Akter i båten er det en romslig spiseplass til 5-6 personer med sofa/benk og spisebord. Dette kan enkelt gjøres om til en flott solseng.

Standardutstyr:

Coast Edition: Garmin UHD92SV kartplotter inkl.ekkolodd og Waeco CD30 kjøleskuff(Kampanje 2021)
Hydraulisk styring
Kalesje
Havnekalesje
Komplett putesett
Teaklaminatdørk
Badeplattformer
Solseng
Lanterner
Manuell og elektrisk lensepumpe
12V og USB-Strømuttak
Lanterner
Badestige
Lys i cabin
Batterikasse og hovedstrømsbryter

Lengde: 21 fot
Bredde: 250 cm
Dybde: 30 cm
Motorstørrelse: 80-150 hk
Vekt: 1100 kg
Materiale: GRP / glassfiber
Sitteplasser: 6

Video

Be om tilbud