Coaster 600DC

Coaster 600DC

Kampanjepris: Fra 506 000,–

Spar opptil 20 000,-

En bestselger med klassens største cockpit og høy kvalitet – dette er mye båt for pengene! 

Skal man peke på ett fortrinn for Coaster 600 DC er det den romslige cockpiten. Her er det god plass til hele seks voksne rundt spisebordet. Velger du å integrere håndvask og kjøleskuff i båten er alt lagt til rette for noen flotte sommerdager til sjøs. Hvis været snur eller du ønsker det lunt og godt i båten, har Coaster 600 DC en kalesje med ståplass under. På fordekket kan man legge madrasser slik at det blir en nydelig solseng. Også sittegruppen i cockpit kan enkelt trylles om til solseng.

Akter i båten er det badeplattformer med badestige som egner seg godt til både bading og vannsport. Coaster 600 DC får også det lille ekstra med en ny type kunstteak fra Finland.

Coaster 600 DC er basert på samme skrog som sine storesøstre og har tilsvarende gode sjøegenskaper, størrelsen tatt i betraktning. Båten er rigget for Honda-motorer i størrelsesorden 80-150 hk. Med høyt skrog sitter man godt beskyttet i cockpit uansett vær og vind. Båten egner seg til et allsidig bruk – til alt fra vannsport til fisketurer og koselige overnattingsturer med familien.

Standardutstyr:
Coast Edition: Garmin UHD92SV kartplotter inkl.ekkolodd og Waeco CD30 kjøleskuff(Kampanje 2021)
Hydraulisk styring
Kalesje
Havnekalesje
Komplett putesett
Teaklaminatdørk
Badeplattformer
Solseng
Lanterner
Manuell og elektrisk lensepumpe
12V og USB-Strømuttak
Lanterner
Badestige
Lys i cabin
Batterikasse og hovedstrømsbryter

Lengde: 21 fot
Bredde: 250 cm
Dybde: 33 cm
Motorstørrelse: 80-150 hk
Vekt: 1150 kg
Materiale: GRP/glassfiber
Sitteplasser: 6

Be om tilbud