Coaster 640SC

Coaster 640SC med Honda BF115

Kampanjepris: Fra 469 000,–

Spar opptil 12 000,-

En delikat daycruiser med eksklusiv finish

Coaster 640 SC overlater ingenting til tilfeldighetene. Lekre og gjennomtenkte detaljer på alt fra seter til brytere og dørk.

Eksklusive puter og komfortabel spiseplass

Puter i «diamant honey» som er quiltet gir fantastisk sittekomfort og cockpit får et eksklusivt utseende. I Coaster 640 SC det god plass til seks passasjerer. Spiseplassen i båtens fremre del er unik.  Ingen andre skjærgårdsjeeper i denne klassen har tilsvarende løsning som er like komfortabel og delikat.  Her monteres det også enkelt en «master» solseng.  Bak båtens høye skrogsider ligger du godt beskyttet mot vind.

Praktisk stikkabin

Fra cockpit har du direkte adgang til kabin. Stikkabinen er glimrende som lekeplass for barna eller til nødovernatting. Her kan det også monteres toalett. Mindre barn elsker kabinløsningen der foreldrene kan se dem til ennhver tid, og de har muligheter for lek og hvile.

Komfort og fleksibilitet

Helt akter i båten er det en romslig sofa med vendbar rygg.  Med ryggen vendt forover, kan sofaen gjøres om til en stor solseng.  Det er også solmuligheter på babord badeplattform – perfekt for late dager på sjøen!  Stolene har sittekomfort i en klasse for seg med lett demping og justeringsmuligheter. Det delikate teakbordet har koppholdere, det er LED-brytere innfelt i dashbordet og en lekker teakfarget dørk. Monterer du i tillegg kjøleskuff og dusj, har du alt du trenger til en flott dag på sjøen.

Trygghet ombord

Coaster 640 SC har høye skrogsider som gir trygghet for alle ombord og beskyttelse for vær og vind. Båten oppleves meget stabil og trygg selv i røft vær. Utstyr båten med påhengsmotor fra Honda på 80 til 150 hk.

Standardutstyr:

Drivstofftank 116L
Hydraulisk styring
Garmin Echomap UHD 92SV m/ekkolodd
Komplett putesett
Solseng
Havnekalesje
Teaklaminat
Badestige
Bord m/bordfot
Badeplattformer
Manuell og elektrisk lensepumpe
12V og USB strømuttak
Lys i cabin
Lanterner

Lengde: 21 fot
Bredde: 250 cm
Dybde: 30 cm
Motorstørrelse: 80 – 150 hk
Vekt:1200 kg
Materiale: GPR / Glassfiber
Sitteplasser: 6

Be om tilbud