Ferretti Yachts

«JUST LIKE HOME”

Med en Ferretti-yacht kan du reise uten å forlate hjemmet, mens du våkner hver dag til en ny utsikt med nye horisonter å utforske, nedsenket i total luksus. Yachten blir et rom som er personlig og intimt, men likevel fri og engasjerende. Et privat, eksklusivt sted for å slappe av, ha det bra og omfavne verden rundt deg.

Følelsen av å være hjemme.

Hjem, komfort, reise, havet. Begreper om en klarhet som inspirerer Ferretti Yachts til å bygge båter som er legemliggjørelsen av eierens personlighet og deres ønsker. Ferretti Yachts ble grunnlagt i 1968 av Alessandro og Norberto Ferretti, hvor de i 1971 produserte sin første motorseiler. Siden 1980-årene har de to brødrene spesialisert seg på produksjon av luksuriøse motorbåter. De etablerte seg etter hvert i Forli, som i dag huser selskapets hovedkvarter.

Ferretti Yachts er kjent for deres elegante og moderne flybridgebåter. Båtene er sjødyktige, har en intelligent utnytting av plassen ombord. Dette skaper en luksuriøs hjemmefølelse og er perfekte familiebåter for norske forhold. Dreamline Yachts har siden år 2000 vært forhandler for Ferretti Group. Vi har nylig ekspandert også til Sverige, hvor vi gjennom partnerskap vil åpne kontorer i Stockholm. Dreamline Yachts holder i dag til på Nordfjordeid, Vestlandet og i Oslo, Tjuvholmen.

Vi ønsker dere hjertelig velkommen innom våre kontorer for en hyggelig båtprat!