Mercury

MERCURY UTENBORDSMOTORER

VERADO | FOURSTROKE | PRO XS | RACING

KVALITET, YTELSE, INNOVASJON, PÅLITELIGHET. UOVERTRUFFEN KJØREOPPLEVELSE. 

Ingen produserer mer pålitelige, kraftige og effektive serier av utenbordsmotorer enn Mercury. Basert på flere tiårs erfaring på vannet over  hele verden med fokus på innovasjon og ledelse, er Mercury utenbordsmotorer konstruert for å stå distansen ut, med legendarisk ytelse  drevet av fremtidsrettet teknologi. Våre påhengsmotorer leverer pålitelig og økonomisk ytelse du kan stole på sesong etter sesong. Men  fremfor alt er har vi fokus på å levere sikkerhet, glede og de store opplevelsene på sjøen.

Velkommen til Mercury, hvor mot, ambisjoner og kreativitet styrer utviklingen. 

OPPGRADER MED MERCURY

Gi båten din kraften den trenger !

* Tilbudet gjelder kun igjennom din autoriserte Mercury forhandler. Vi reserverer oss for skrivefeil og at varer kan bli utsolgt.

MERCURY DAYS 21.-24. MAI

Sommeren er best på vannet! Besøk din nærmeste Mercury-forhandler den 21.-24. Mai og finn din drømmebåt powered by Mercury. Flere eksklusive båtmerker vil deltake i løpet av Mercury Days, så gå ikke glipp av disse dagene.

Finn nærmeste Mercury-forhandler ved å klikke deg videre nedover. Gjelder kun utvalgte båtmerker og forhandlere. Med reservasjon for slutsalg.

1ST MATE – TRYGGHET TILGJENGLIG

1st MateTM løfter sikkerheten i båtlivet opp på et nytt nivå ved å varsle båtføreren eller passasjerene dersom noen har falt over bord. 1st Mate er også et effektivt tyverisikringssystem for båter og motorer. 1st Mate ble i 2021 tildelt CES Innovation Awards i kategorien Underholdning og sikkerhet.

«Akkurat nå! Kjøp et 1st Mate Engine kit hos din lokale Mercury forhandler mellom 15. mars og 31. juli 2021 og få 1000 KR tilbake i cashback.»

ACTIVE TRIM

Active Trim er et integrert GPS- og hastighetsbasert automatisk motortrimsystem fra Mercury Marine. Dette intuitive og håndfrie systemet justerer kontinuerlig motortrimmen i forhold til endringer i båtens hastighet for å gi bedre ytelse, drivstofføkonomi og brukervennlighet. Systemet reagerer presist på hvordan båten manøvreres og gir generelt en bedre kjøreopplevelse. Når båten akselererer, trimmer Active Trim automatisk motoren ut; når båten reduserer hastigheten (f.eks. for å svinge), trimmes motoren inn. Det er ikke nødvendig med noen forkunnskaper.

Active Trim er inkludert i motorpakken til utenbordsmotorer fra 80 hk og over.

VESSELVIEW MOBILE

VesselView Mobile kobler seg trådløst til motoren og gir unik informasjon og detaljer om Mercury-motoren*. Hold oversikt over drivstofforbruk, motortemperatur, batteri, turtall eller annen informasjon du vil holde øye med. Enkel å installere og konfigurere – slik at du kan gå enkel tilgang til informasjon og et trygt båtliv.

VVM er inkludert med alle modeller fra 75 HK.

MERCURY V-6 & V-8 UTENBORDSMOTORER

Utenbordsmotorene Mercury FourStroke, Pro XS og Verado leverer kraft, drivstofføkonomi og holdbarhet i verdensklasse. Alt dette med bransjens letteste motorer og med en uovertruffen brukeropplevelse. Uansett om det gjelder en pongtongbåt, en tung offshorebåt eller en vanlig båt for å oppleve båtlivets gleder, finnes det en Mercury V8- eller V6-motor som er klar til å hjelpe deg å ''Go Boldly''

VERADO 250-400 HK

Den jevne, ferdige kraften til 4,6-liters V8-motoren garanterer herlig akselerasjon og toppfart for sikker offshore-kjøring, samtidig som det generøse volumet og den robuste designen gir holdbarhet og pålitelighet uten kompromisser. Mercurys eget Advanced MidSection (AMS) design og støykontroll under motordekselet setter standarden for jevn og stille båtfremdrift. De spennende nye Verado V-8 påhengsmotorene er broet med en frisk og dristig stil som gjør oppmerksom på ethvert bakbord.

MERCURY FOURSTROKE

Løft din tid på vannet til nye høyder. Mercury FourStroke sine utenbordsmotorer gir enestående kraft og ytelse i en effektiv og pålitelig pakke. Tøffere, mindre og lettere enn andre firesylindrede motorer, konstruert for langvarig bruk på et bredt utvalg av båter, og garantert at du får mest mulig ut av alle eventyr. Sjekk ut Mercurys FourStroke-utvalg nedenfor:

MERCURY PRO XS

Kjør med motoren som stadig setter nye standarder for ytelse og som vinner. Med lynrask akselerasjon, klassens høyeste hastighet, legendarisk pålitelighet, lett design og overlegen drivstofføkonomi har den alt du trenger for å kjøre lenger, raskere og hardere.

MERCURY SEAPRO

Bygget for å takle dagens oppgaver og er spesielt utviklet for kommersiell bruk og best mulig drivstofføkonomi. Kombinasjonen av tilstrekkelig moment og lav vekt gjør disse motorene perfekte for tungt lastede båter. Kraftige komponenter gir robust pålitelighet, mens et revolusjonerende styrbart undervannshus, og en automatisk to-trinns girkasse gir uovertruffen håndtering og manøvrerbarhet. De gjør garantert jobben sin, slik at du kan gjøre din.

MERCURY RACING

Mercury Racing tilbyr en morsom og spennende racingopplevelse gjennom produkter som bruker den nyeste teknologien.