Nordkapp Airborne 7

NORDKAPP Airborne 7

Nordkapp-DNA i RIB-format

Den nye Nordkapp Airborne-serien er en ny generasjon RIB. Nordkapps DNA, bestående av sportslige kjøreegenskaper, smarte løsninger og kvalitet er formet til en av de mest spennende båtene vi noensinne har laget. Nordkapp Airborne fokuserer på den sportslige følelsen for både familie og individualister. Kort fortalt; sikker, sporty og morsom!

Nordkapp Airborne 7 – En RIB med komfort

Med Nordkapp Airborne 7 har vi utviklet en førerorientert RIB. Du vil kjenne igjen føreropplevelsen fra våre glassfiberskrog, kombinert med den typiske stabiliteten for en RIB. Pontongene på Nordkapp Airborne 7 sitter høyere og er designet for å gi deg en sikker og god kjøreopplevelse. Dette gjør båten til en perfekt kombinasjon av praktisk RIB og komfortfylt dagsturbåt. Nordkapp Airborne 7 kan leveres med blant annet kjørekalesje som kan utvides til full kalesje, kjøleskuff, solseng og baugpropell

Konsollen, som skjuler både sprayhood og kalesje er en av fordelene du får med Airborne 7. Denne gir deg praktisk bruk av RIB’en uansett vær, og forlenger båtsesongen din.

Solsengen på Airborne 7 gir deg en RIB med den komfortabl dagsturfølelsen. Solsengen monterer du i løpet av sekunder.

Skroget på Airborne 7 gir deg følelsen av sporslighet og sikkerhet. Dette gjør at du får kjøreopplevelse av ypperste RIB-kvalitet.og ankervinsj. Dette er detaljene som vil gi deg følelsen av en helt ny generasjon RIB.

Video

Ønsker du et tilbud på denne båten?