OceanMaster 605S

OceanMaster 605S

Kampanjepris: Fra 430 000,–

Du sparer: 20 000,-

Den perfekte dagsturbåten for hele familien

En sporty skjærgårdsjeep med gode sjøegenskaper som til tross for et kompakt ytre har komfort og plass som langt større båter.

OceanMaster 605 har et innbydende, sportslig design. Dette er en perfekt dagsturbåt for hele familien med en stor solseng i baugen som enkelt kan gjøres om til sittegruppe med spisebord.

Den forrige modellen, OceanMaster 605, var tidligere Norges mest solgte skjærgårdsjeep. Etterfølgeren viderefører de gode egenskapene som gjorde båten til familiens favoritt. Deriblant finnes det mange romslige oppholdssteder, dedikerte fenderholdere, bord i baugen og hele to solsenger. Her får man virkelig ikke følelsen av å sitte trangt selv når hele familien er på tur!

Komfort for kapteinen

Båten har midtstilt kjørecockbit med to behagelige sitteplasser bak vindskjermen. OceanMaster 605s kan også leveres med sprayhood (kalesje) som beskytter fører og co-pilot. Denne legges enkelt vekk i en «garasje» i fremre del av konsollen.

Sportslige kjøreegenskaper

Kjøremessig er OceanMaster 605S mer sportslig enn sin forgjenger. Et smalere og skarpere skrog gir større fart i tillegg til svært kompakte sjøegenskaper. Båten er laget med et godt allround skrog som byr på lav planingsterskel og solide sjøegenskaper. Skroget tåler mye sjø, og kjørekomforten beholdes selv under krevende forhold. Skroget er steppet for å gi mindre «våt flate», noe som gir mer økonimisk drift.

150 eller 100 hester

OceanMaster 605S er en råtass med Hondas 150 hk, men den klarer seg også fint med 100 hk. På grunn av sitt lettdrevne skrog krever den ikke like stor motor som sine konkurrenter. Oceanmaster 605s har kanaler inn fra siden av skroget som suger inn luft mellom skrog og vann og reduserer motstanden. Det gjør at båten glir lettere, som reduserer behovet for motorkraft og dermed gir lavere drivstofforbruk.

Velutstyrt standardmodell

OceanMaster 605S kommer med kartplotter, 200-liters bensintank, hydraulisk styring og LED-lanterner som standard. Båten er tilpasset hele familien med badeplatting og badestige, bord med ben forut, to solsenger og grått putesett som standard. Det følger også med trekk til konsoll og seter.

Det lille ekstra

For enda mer komfort til sjøs på solrike dager, er det mulig å få dusj på hekken, høyttalere, kjøleskuff og stereoanlegg som tilleggsutstyr.

Standardmodellen er godt utstyrt med:

7 Kartplotter
Badeplatting med badestige
Bord med ben forut
LED-lanterner
Grått putesett
200 liter innebygd bensintank
2 x solsenger
Hydraulisk styring
Kunstteak på dørk, luker og badeplattform
Konsoll og setetrekk

Lengde: 6 m / 20 fot
Bredde: 237 cm
Dybde: 28 cm
Motorstørrelse: 90-150 hk
Drivstoff: Bensin
Vekt: 800 kg uten motor og bensin
Materiale: GRP Glassfiber
Sitteplasser: 7

Be om tilbud