OceanMaster 630

OceanMaster 630 med Honda BF115

Kampanjepris: Fra 469 000,–

Du sparer: 20.000,-

Den perfekte familiebåten til dagsturer med stikkabin

OceanMaster 630 WA har akkurat det du trenger for å nyte hele dager til sjøs og er den perfekte familiebåten! Skjærgårdsjeepen er svært romslig sammenliknet med andre i sin klasse med god plass til åtte personer.

Glimrende sjøegenskaper

OceanMaster 630 WA har svært gode sjøgenskaper, er lettplanende og meget stabil. Kapteinen sitter godt beskyttet bak en solid vindskjerm. Styrekonsollen er midtplassert og gir plass til å gå rundt båten på begge sider.

Den perfekte familiebåten

OceanMaster 630 WA er skapt for å nyte lange sommderdager på sjøen. Under styrekonsollen er det en smart stikkabin. Dette er barnas favorittsted! Kabinen er godt utrustet med plass for toalett, lys gjennom glass i dør, god lufting og madrass for å hvile. For enda mer komfor på varme dager, kan du utstyre båten med kjøleskuff og dusj. Det er også godt med lagringsplass, i tillegg til stikkabinen er det flere smarte lagringsrom til alt fra dregg til puter og badetøy.

Late dager på dekk

Daycruiseren har godt plass til to familier uten at det blir trangt. Sittegruppen i baugen kan forvandles til en stor og lekker solseng. Den romslige badeplattformen akter sørger for at det ikke blir vått i båten. Her kan man også ta av seg våtdraktene.

Komfort for kapteinen

Styrekonsollen har to romslige og gode seter. Her finner man også smart lagringsrom og 12-voltsuttak. Kapteinen sitter høyt med god oversikt, godt beskyttet bak vindskjermen. Fra førerposisjon er det direkte adgang ned i kabinen.

«Vår lille båt var badestrand, restaurant, solseng, fornøyelsespark og stupetårn på én gang.» Båtliv

Det lille ekstra

Forhandlerne kan tilby en rekke ekstrautstyr som gir enda mer komfort ombord: kjøleskuff, kartbrikke, høyttalere, Marine Stereo, toalett med septikk, portapotti og sprayhood/kalesje.

Standardmodellen er godt utstyrt med:

Garmin Echomap 92SV kartplotter
Badestige
Konsoll og setetrekk
Komplett putesett
Solseng
Hydraulisk styring
Laminatdørk
12v og USB strømuttak

Lengde: 21 fot
Bredde: 250 cm
Dybde: 28 cm
Motorstørrelse: 80-150 hk
Vekt: 950 kg
Sitteplasser: 8

Video

Be om tilbud