OceanMaster 680

OceanMaster 680 med Honda BF200

Pakkepris: Fra 727 000,–

Du sparer: 30.000,-

En tidløs bestselger!

OceanMaster 680 DC har med sitt lekre design, flotte finesser og en rekke praktiske løsninger blitt en bestselger blant daycruisere.

Du kan nyte både solrike dagsturer og lengre overnattingsturer i OceanMaster 680 DC. Her kan du ta med både familie og venner, det er god plass til åtte personer. Båten har en koselig spiseplass for 5-6 personer i tillegg til en flott solseng. Du har full pentry med tilgang til kjøleskap, kokeapparat og vask. Det er også montert dusj akter på den romslige badeplattformen.

Soveplass til 4-5 personer
Kabinen har soveplass til to-tre personer og et eget toalettavlukke. Her skal det være godt å sove med takluker som kan åpnes og to sidevinduer. I tillegg er det flere smarte oppbevaringsrom i kabinen.

Ute i cockpit er det en stor, komfortabel og vendbar stol til kapteinen samt en lekker benk til to personer. Kalesjen gir ståplass under tak og gjemmes i den store kalesjebrønnen akter i båten. Med kalesjen oppe er det også mulig å sove i cockpiten.

På begge sider av motoren er det en stor badeplattform med håndrelinger og en god badestige i teak med dype trinn slik at det er enkelt å komme seg opp av vannet. Det er integrerte fenderholdere

Sjøsterk daycruiser
V-bunnen i OceanMaster 680 DC er markant. Dete og lengden på skroget gjør at båten takler sjøen på en meget god måte. Det er behagelig å være både kaptein og passasjer i denne båten, selv i grov sjø. Med en 250 hk Honda-motor blir båten en kraftpakke med toppfart på nesten 45 knop. For en rimeligere båt, kan den utstyres med 150 hk.

Velutstyrt for korte og lengre turer
OceanMaster 680 DC har nok standardustyr til både dagsturer, weekendturer og litt lengre turer nedover svenskekysten. I tillegg kan man montere tilleggsutstyr som havnetrekk, høyttalere og Marine Stereo og tilpasset elektrisk ankervinsj.

Standardmodellen er godt utstyrt med:

Garmin Echomap 92SV kartplotter
Kalesje
Toalett m/septikktank
Komplett putesett
El.lensepumpe
Badeplattformer
Laminatdørk
Kokeapparat
Bord og solseng
Kjøleskap
Trykkvann med tank og vask
200 l drivstofftank

Lengde: 680 cm
Bredde: 252 cm
Dybde: 33 cm
Motorstørrelse: 150 – 250 hk
Vekt: 1250 kg
Sitteplasser: 8

Video

Be om tilbud