Pershing

Dreamline Yachts er eneimportør og eksklusiv forhandler for Ferretti Group i Norge. Italienske Ferretti Group er verdensledende innen design, konstruksjon og salg av luksusyachter og lystbåter. Gruppen består av følgende båtmerker: Ferretti Yachts, Pershing, Riva, Mochi Craft, Itama, Custom Line og Wally.

“Stop Boating – Start Pershing”. 

Vi er stolt eneforhandler og importør av Pershing i Norge. Basert i Mondolfo, Italia, bygger Pershing luksusyachter av høykvalitets kompositt, båter som varierer fra 15 til 35 meter. Pershing ble grunnlagt i 1981 av de italienske gründerne, Tilli Antonelli, Fausto Filippetti og Giuliano Onori. I 1998 ble Pershing en del av Ferretti Group. Siden den gang har verftet vært kjent for deres avanserte yachtdesign, høy ytelse, avansert fremdrift og komfort og sist men ikke minst, deres fremtidsrettede teknologi.

Pershing tilbyr sporty båter av høy kvalitet, med moderne teknologi og en komfort du bare kan drømme om.

“A Pershing is not driven; it is piloted just like a fighter jet or a racing car”.

– Alberto Galassi, CEO of Ferretti Group

 

Dreamline Yachts har siden år 2000 vært forhandler for Ferretti Group. Vi har nylig ekspandert også til Sverige, hvor vi gjennom partnerskap vil åpne kontorer i Stockholm. Dreamline Yachts holder i dag til på Nordfjordeid, Vestlandet og i Oslo, Tjuvholmen. Vi ønsker dere hjertelig velkommen innom våre kontorer for en hyggelig båtprat!

Våre messetilbud