Pioner

PIONER - enkelt båtliv

Båtlivet er best når det er trygt og enkelt

Finnes det noe bedre enn en deilig og bekymringsløs dag på vannet?

Prøv fiskelykken på fjellvannet nær hytta, eller foretrekker du salt sjø? Gled deg over friheten av å komme deg ut i naturen – nyt vannet, solen og fuglekvitter. Skap minner med familie og venner på oppdagelsestur, fisketur, badetur, eller hva med fartsfylte sjøaktiviteter. En utflukt med familien i båt er en herlig måte å oppleve natur og villmark på, og samtidig er det verdifullt samvær. Det er morsomt og spennende å utforske omgivelsene fra vannet.

Pioneren med sin unike produksjonsmetode og konstruksjon har gledet mange mennesker med sjødyktige, stødige og trygge båter. Båtene er designet og produsert i Norge siden 1959, anerkjente for sin praktiske og gjennomførte konstruksjon, brukervennlighet og kvalitet.

Pioner-båtene er miljøvennlige, robuste og stødige, for et enkelt båtliv for alle. Langs kysten, på innsjøen eller på et fjellvann? Til voksne eller til ungdommen? For nybegynnere eller mer drevne båtbrukere? Til fritid eller for yrkesbrukere og turistnæring?

Norske kvalitetsbåter i mer enn 60 år
– Robust: Pioner-båtene rotasjonsstøpes i Polyetylen som gjør at de tåler røff behandling, er brukervennlige og trenger lite vedlikehold og har lang levetid. Båtene støpes i ett stykke og tåler påkjenninger som støt og slag, kulde, høye temperaturer og sollys.

– Kvalitet: Lang erfaring, høy faglig kompetanse og unik produksjonsmetode sikrer at Pioner-båtene har høy kvalitet. Alle Pioner-båtene søkes godkjent av DNV i tillegg til CE merking. DNV overvåker produksjonen, tester og godkjenner våre båtmodeller for å kontrollere at CE-regulativet overholdes.

Vi ønsker velkommen til vår stand!
Ta gjerne kontakt med oss på chatten om det er noe du lurer på. Chat vil være bemannet mandag til fredag i tidsrommet 09:00-17:00. Vi etterstreber å svare så raskt som mulig.