Princess

Princess Yachts Norway

Princess Yachts Norway del av Premium Yachts Scandinavia – distributør for Princess Yachts i Norge, Sverige og Danmark.
Princess Yachts er et av de mest respekterte varemerker innen maritim industri. Fabrikken i Plymouth, sørvest i England, med over 3000 ansatte, har produsert motorbåter siden 1965. Det store utvalget av modeller er under konstant utvikling og strekker seg i dag fra 35 fot til 30 meter.
Princess Yachts Norway har en lidenskap for båt og med et helt liv i båtbransjen har vi god kunnskap om båtkjøp, båtbruk, salg og vedlikehold. Vi leverer premium yacht service til alle våre kunder.

OM PRINCESS
Princess Yachts Limited har i 56 år produsert motorbåter i Plymouth og representerer det beste av engelsk produksjon gjennom sitt håndverk, avanserte teknikk og elegante design. Princess Yachts Limited består av seks fabrikker i Plymouth og produserer årlig ca. 300 båter. Princess Yachts Limited ble i 2008 kjøpt av L Capital 2 FCPR, en investmentgruppe som tilhører LVMH (Louis Vuitton Moët Hennessy) og Groupe Arnault. I januar 2016 fusjonerte L Capital med Catterton til L Catterton, som er kjent som verdens største forbruker orienterte investeringsselskap.

Princess Yachts Norway AS, Princess Yachts West Sweden AB og Princess Yachts Denmark ApS er en del av gruppen Premium Yachts Scandinavia AB. Siden vi i 2017 overtok Princess i Norge og Danmark har vi økt omsetningen hvert år.
Våre avdelinger i Norge, Sverige og Danmark har til sammen i 2020 solgt totalt 101 båter, hvorav 24 er nye Princess båter og 77 er brukte meglerbåter. Dette gir en samlet verdi på over 500 Mkr. I sommer kommer mange nye Princess til norske farvann, vi kan nevne Princess V40, F45, F50, V55, F55, F62 og S66.

Princess Yachts Norway AS er eneimportør av Princess til Norge, og driver også med formidling av brukte båter. Vi ønsker deg velkommen til marinaene våre i Vollen/Oslo, Dolviken/Bergen, Greve sør for København og Vindøn på svenske vestkysten.

Åpningstider på chatten: Fra kl 12.00 til 18.00

360-visning