Riva Yachts

Dreamline Yachts er eneimportør og eksklusiv forhandler for Ferretti Group i Norge. Italienske Ferretti Group er verdensledende innen design, konstruksjon og salg av luksusyachter og lystbåter. Gruppen består av følgende båtmerker: Ferretti Yachts, Pershing, Riva, Mochi Craft, Itama, Custom Line og Wally.

Vi er stolt eneforhandler og importør av Riva, med en historie datert helt tilbake til 1842. Pietro Riva startet å bygge båter i Sarnico, en liten Italiensk by ved bredden av Lago D`Iseo. I 1950 tok Carlo Riva over businessen, og har siden den tid bygget trebåter i eksepsjonell stil og sofistikert eleganse. I dag har Riva en variert flåte, med båter i størrelse fra 27 fot til 50 meter. Modellene finnes som åpne daycruisere, coupe, sportfly og flybridge.

Disse skiller seg blant annet ut for sin eksepsjonelle kvalitet, sitt eksklusive design, fremtidsrettet teknologi, båtenes sikkerhet og deres suverene sjøegenskaper. Dreamline Yachts har siden år 2000 vært forhandler for Ferretti Group. Vi har nylig ekspandert også til Sverige, hvor vi gjennom partnerskap vil åpne kontorer i Stockholm.

Dreamline Yachts holder i dag til på Nordfjordeid, Vestlandet og i Oslo, Tjuvholmen. Vi ønsker dere hjertelig velkommen innom våre kontorer for en hyggelig båtprat!