Sea-Doo Fish Pro

Fish Pro

Pris fra: 177 900,–

Som bransjens første er FISH PRO en kombinasjon av spenning, allsidighet og lidenskap i en komplett pakke. Ta med familien og utforsk steder som tidligere ikke var tilgjengelig, kom nærmere der ting skjer og opplev fisking som aldri før.

Ditt vindu til det som skjer under vannflaten
Garmin ECHOMAP Plus 62cv fiskesøker med 15 cm (6-tommer) skjerm og transduser i skroget. Et multifunksjonssystem for navigering, kartlegging og fiskesøking.

Gjennomgående stabilitet
Den forlengede plattformen legger til 29 cm på baksiden av vannscooteren, og gir mer plass for ombordstigning og fiske, samtidig som det øker stabiliteten i hvile eller når du bærer full last med fisk.

Hold fangsten din fersk
En robust 51 l kjøleboks spesielt designet for fiske, med en innfelt arbeidsflate, fire innovative stangholdere med konfigurerbar posisjonering, trolling-spor og lagring av tak og agn.

Benkesete for fisking
Konstruert for enkel bevegelse fra kjørestilling til passasjerstilling for fisking. Optimalisert for fiske i sideretning med økt sideveis stabilitet og skrå fothvilere.

Intelligent problemfritt pumpesystem (iDF)
Genialt nytt iDF-system gjør det mulig for sjåfører å åpne tette inntak uten å bli våte med et trykk på en knapp, samtidig som verdifull kjøretid maksimeres.

Kopp- og stangholder
En sportsfiskers nye favorittkombinasjon – hold stangen og forfriskningene klare med sidemontert kopp- og stangholder som standard.

Oppbevaring foran med direkte tilgang
Praktisk beholder ideell for oppbevaring og rask tilgang til gjenstander som f.eks. vannflasker, solkrem og agnbokser.

Vanntett telefonrom
Vanntett oppbevaringsrom med integrert USB-port* sørger for at enhetene, inkludert telefon eller kamera, holder seg ladet og klar til bruk – ryddig oppbevart i et støtsikkert, vanntett rom.

*USB-port tilgjengelig som tilbehør.

Rotax 1630 ACE – 170 hk
Den naturlig aspirerte innsugingsmotoren i utvalget vårt med flest hestekrefter, noe som gir optimalisert ytelse, pålitelighet og drivstofføkonomi.

LinQ-festepunkter
To sett med festepunkter for fiskekjøleren og ekstra LinQ-tilbehør, for eksempel en mindre kjøler til lunsjmåltidet, og en bensinkanne for lengre turer på vannet.

Stabilt og forutsigbart skrog
Dette ideelle skroget for fiske er designet for trygghet i grov sjø og uovertruffen stabilitet i ro.

Tilbehør
Sea-Doo-en din er lett å frakte med en av våre tilhengere: https://www.brppac.no/sea-doo/tilbehor/trailers-accessories.html
Hev opplevelsen på vannet med et tilbehørsettene fra Sea-Doo: https://www.brppac.no/sea-doo/tilbehor/special-accessories-kits.html

Be om tilbud