Sea-Doo GTI SE

Pris fra: GTI SE

Pris fra: 136 900,–

I tillegg til de nyeste fordelene ved Sea-Doo GTI-plattformen, kan du erfare enda mer komfort med stige for å gå ombord, tursete, variabel trim og valgfri Bluetooth-lyd for dager med familieglede. Her er GTI SE.

Bluetooth premium lydsystem 
Kjør i takt med din egen musikk med BRPs 100 W premium lydsystem. Med et sveip med fingeren kan du frembringe ønsket rytme og takt med bransjens første fabrikkmonterte, komplett vanntette og helintegrerte Bluetooth‡-lydsystem. Med fjernkontrollpanelet på venstre høyttaler kan du raskt og enkelt endre sanger og volum.

Tilpasningsdyktig. Komfortabel. Grensesprengende.
Svømmeplattformen er nå flatere, mer stabil og mer behagelig, og den er ideell for ombordstigning, avslapping og prepping for slepesport. Lag enda mer plass ved å fjerne baksetet.

Raskt. Enkelt. Sikkert.
Ekstra oppbevaring bak er nå mulig med det hurtigfestende LinQ-systemet. Det sørger for enkel festing av en bensinkanne, en bag, en kjøleboks og mer bak på vannscooteren med to praktiske, integrerte festepunkter.

Premium tillit
Nydesignet skrog og lavere tyngdepunkt for utrolig stabilitet og tillit i fart eller i hvile, men likevel lett og ultraresponsiv for en kraftig morsom faktor.

Polytec GEN 2-skrogmaterial
Dette robuste materialet som nå er i andre generasjon, reduserer vekten til vannscooteren for å gi topp ytelse og effektivitet, og gjør den enkel å dra med de fleste biler. Pluss at fargen gjør den mer motstandsdyktig mot riper enn glassfiber.

Velg kraften din
Velg mellom en av to velprøvde Rotax-motorer som alle gir pålitelighet, morsom ytelse og drivstofføkonomi: 1630 ACE 130 & 170. Utstyrt med Advanced Combustion Efficiency (ACE)-teknologi.

Større oppbevaringsrom foran
Den største oppbevaringsplassen i sin kategori* (152 l) gir god plass til mye utstyr.

* Produsentens nettsted. Basert på tilsvarende prisede modeller.

Sport og eco
Velg hvordan du vil at kraften skal leveres takket være forskjellige kjøremoduser som Sport og ECO.

Ekstra funksjoner
Denne modellen leveres som standard med et variabelt trimsystem (VTS), en stige for ombordstigning, ekstra målefunksjoner (drivstofforbruk, klokke) og en hastighetsregulatormodus.

Closed-loop cooling system (CLCS)
Denne avanserte teknologien hindrer at rustdannende saltvann og ødeleggende smuss trenger inn i motoren. Det skaper pålitelighet og sjelefred.

Tilbehør
Sea-Doo-en din er lett å frakte med en av våre tilhengere: https://www.brppac.no/sea-doo/tilbehor/trailers-accessories.html
Hev opplevelsen på vannet med et tilbehørsettene fra Sea-Doo: https://www.brppac.no/sea-doo/tilbehor/special-accessories-kits.html

Be om tilbud