Sea-Doo GTX LIMITED

GTX LIMITED

Pris fra: 225 900,–

GTX Limited bygger videre på de spennende egenskapene til GTX: Den største svømmeplattformen i bransjen og et avtakbart sete gjør det mulig å slappe av eller nyte en piknik. Legg til musikken fra Bluetooth-lydsystemet og ekstra last, som en kjøleboks, og dagene på vannet ville aldri være de samme. Ekte bekymringsfri drift med det geniale iDF pumpesystemet.

Stor badeplattform
Bygget for å henge på vannet med den største svømmeplattformen i bransjen. Flat, stabil og komfortabel; den er ideell for ombordstigning, avslapning og forberedelse til slepesport. Lag enda mer plass ved å fjerne baksetet.

Begrenset pakke
Få eksklusive tillegg som vannscooterdeksel, lydsystem med USB-port og oppbevaringsboks. Pluss en dybdefinner, vanntemperaturmåler og mer.

Intelligent støvfritt pumpesystem (iDF)
Komfort på et nytt nivå ved hver tur. Med det geniale iDF-systemet kan førere åpne tette inntak på sekunder uten å forlate setet. Et enkelt trykk på en knapp reverserer pumpestrømmen for å fjerne støv uten problemer.

Stabilt og forutsigbart skrog
Om du kjører i høy fart og skjærer gjennom bølgene, slapper av i en stille bukt eller rett og slett skal stige ombord fra siden, gir det brede skroget bransjeledende stabilitet takket være et lavere tyngdepunkt og forbedret skrogdesign.

Oppbevaringsrom foran med direkte tilgang
Alt utstyret ditt er nå innen en armlengdes rekkevidde. Bransjens første oppbevaringsplass foran med direkte tilgang åpnes enkelt ved å løfte styreenheten.* Ikke nødvendig å stå. Det er den smarteste, vanntette oppbevaringsplassen vi noensinne har bygget i en vannscooter. Alt er klart for din neste opplevelse.

LinQ bagasjesystem bak
Ekstra oppbevaring bak er nå mulig med det sikre, hurtigfestende LinQ-systemet. Det sørger for enkel festing av en bensinkanne, en bag, en kjøleboks og mer bak på vannscooteren din ved hjelp av to praktiske, integrerte festepunkter.

Touring-egenskaper
Tilbring hele dagen på vannet med disse standardfunksjonene: iDF pumpesystem, tilt-styring, hastighetsregulator-modus og Show-modus og en stige for ombordstigning for ren komfort og glede.

Ren Rotax-kraft
Rotax 1630 ACE-motoren leverer 300 hk og er utstyrt med Advanced Combustion Efficiency (ACE)-teknologi for eksepsjonell drivstoffeffektivitet.

Intelligent brems og revers (iBR)
Det Sea-Doo-eksklusive iBR-systemet gir muligheten til å stoppe raskere. Det er anerkjent av U.S. Coast Guard for å forbedre sikkerheten, og er nå i sin tredje generasjon. Føreren kan med begge hendene på styret bevege seg forover, nøytral og i revers for stabil og sikker manøvrering i lav fart.

20 cm bred fargeskjerm
Fantastiske farger og krystallklar skjerm viser kjøretøydata og kobles til telefonappene dine for å vise kart, vær og mer på dashbordet. Og dra full nytte av forbedret lydkvalitet og intuitiv hastighetsfølsom volumkontroll.

Closed-loop cooling system (CLCS)
Denne avanserte teknologien hindrer at rustdannende saltvann og ødeleggende smuss trenger inn i motoren. Det skaper pålitelighet og sjelefred.

Bluetooth premium lydsystem
Bransjens første helintegrerte, vanntette lydsystem som holder moroa i gang overalt, med 100 watt systemeffekt, vanntette egenskaper, Bluetooth-tilkopling, og ekstern playback-kontroll for å sikre at den perfekte musikken alltid er ombord.

Vanntett telefonrom
Vanntett oppbevaringsrom med integrert USB-port* sørger for at enhetene, inkludert telefon eller kamera, holder seg ladet og klar til bruk – ryddig oppbevart i et støtsikkert, vanntett rom.

*USB-port tilgjengelig som tilbehør. Standard på GTX-Limited-modellen.

Tilbehør
Sea-Doo-en din er lett å frakte med en av våre tilhengere: https://www.brppac.no/sea-doo/tilbehor/trailers-accessories.html
Hev opplevelsen på vannet med et tilbehørsettene fra Sea-Doo: https://www.brppac.no/sea-doo/tilbehor/special-accessories-kits.html

Be om tilbud