Sea-Doo Spark

Spark

Pris fra: 71 900,–

Morsom å kjøre og enkel å frakte. SPARK er laget for å gi deg mest mulig ut av sommeren på vannet.

BRP bærbart lydsystem
Lytt til musikk i, på eller ute av vannet med dette fullt vanntette og flyttbare lydsystemet. Fullpakket med to 25 W høyttalere med Bluetooth-tilkobling og opptil 24 timers batterilevetid, og en kontrollplate for enkel justering på og av vannscooteren.
*Ekstrautstyr kun med 3-seters Convenience-pakke

2 eller 3 seter
Enten dere drar ut på vannet to eller tre personer, er Sea-Doo SPARK tilgjengelig både som 2-seter og 3-seter.

Rotax 900 ACE motor
Rotax 900 ACE 60 hk, den mest drivstoffeffektive motoren på markedet, bruker kun 7,34 l drivstoff per time. Rotax 900 ACE 90 hk er enda raskere og bruker kun 9 l per time*. Begge er kompakte og lette med rask akselerasjon.
*Basert på interne BRP-tester.

iBR og komfort Plus-pakken
Få mer kontroll med ditt eksklusive smartbrems- og reverssystem (iBR), og mer moro hvor enn du går med BRP bærbare lydsystem.* Legg til pakken for lagringsplass foran for å ta med deg dine personlige eiendeler og gjøre ombordstigning lettere med Sea-Doo Step.
*Ekstrautstyr kun med 3-seters Convenience-pakke

Polytec skrogmateriale
Dette robuste materialet reduserer vekten til vannscooteren for å gi topp ytelse og effektivitet, og gjør den enkel å dra med de fleste biler. Pluss at fargen gjør den mer motstandsdyktig mot riper enn glassfiber.

Et hav av farger
Tilføy et spesialtilpasset Attitude dekal kit for å gjøre din Sea-Doo SPARK enda mer spesiell. Det er en unik spesialtilpasning som ingen andre tilbyr.

Raskt. Enkelt. Sikkert.
Opplev nye spilleregler. Du kan nå legge til på alle SPARK-modeller, Quick-Attach Rear Cargo LinQ System. Fordi du kan ta med deg mer, leke mer, kjøre lenger og holde mat og drikke avkjølt og frisk, tar du ikke bare en tur på vannet – du drar på eventyr.

Eksklusivt for Sea-Doo
Denne avanserte teknologien hindrer at rustdannende saltvann og ødeleggende smuss trenger inn i motoren. Det skaper pålitelighet og sjelefred.

Tilbehør
Sea-Doo-en din er lett å frakte med en av våre tilhengere: https://www.brppac.no/sea-doo/tilbehor/trailers-accessories.html
Hev opplevelsen på vannet med et tilbehørsettene fra Sea-Doo: https://www.brppac.no/sea-doo/tilbehor/special-accessories-kits.html

Be om tilbud