Sea-Doo Wake Pro

Wake Pro

Pris fra: 182 900,–

WAKE PRO-modellen leverer den mest stabile turen i bransjen. Med ekstra plass for rigging, enkel ombordstigning og et heftig 100 W Bluetooth-lydsystem mener disse modellene virkelig business.

Slepesport for alle
Å nyte slepesport fra Sea-Doo har aldri vært enklere takket være tre eksklusive funksjoner, inkludert uttrekkbar LinQ Ski Pylon, Ski-modus og wakeboard-stativ.

Ski-Modus
Denne eksklusive egenskapen lar føreren velge forhåndsprogrammert akselerasjon og fart for gjentatt og presist kontrollert trekk av vannski og wakeboard, pluss fordelen med 2 andre kjøremoduser (sport og ECO).

Stor badeplattform
Den første vannscooteren på vannet med bransjens største badeplattform. Flat, stabil og komfortabel; ideell for ombordstigning, avslapning og forberedelse til sport. Lag enda mer plass ved å fjerne baksetet.

Bluetooth premium lydsystem
Bransjens første helintegrerte, vanntette lydsystem som holder moroa i gang overalt, med 100 W systemeffekt, vanntette egenskaper, Bluetooth-tilkopling, ekstern playback-kontroll for å sikre at den perfekte musikken alltid er ombord.

Stabilt og forutsigbart skrog
Om du kjører i høy fart og skjærer gjennom bølgene, slapper av i en stille bukt eller rett og slett skal stige ombord fra siden, gir det brede skroget bransjeledende stabilitet takket være et lavere tyngdepunkt og forbedret skrogdesign.

Oppbevaringsrom foran med direkte tilgang
Alt utstyret er nå innen rekkevidde. Bransjens første oppbevaring foran med direkte tilgang åpnes enkelt ved å løfte styreenheten. Uten at du trenger å reise deg. Det er den smarteste, vanntette oppbevaringen vi noensinne har bygget i en vannscooter. Alltid klart for neste eventyr.

Rotax 1630 ACE – 230 hk motor
Gjør det enkelt å komme opp på vannscooteren etter å ha hatt det morsomt i vannet. Med nedfellbar design.

Closed-loop cooling system (CLCS)
Denne avanserte teknologien hindrer at rustdannende saltvann og ødeleggende smuss trenger inn i motoren. Det skaper pålitelighet og sjelefred.

Intelligent brems og revers (iBR)
Det Sea-Doo-eksklusive iBR-systemet gir muligheten til å stoppe raskere. Det er anerkjent av U.S. Coast Guard for å forbedre sikkerheten, og er nå i sin tredje generasjon. Føreren kan med begge hendene på styret bevege seg forover, nøytral og i revers for stabil og sikker manøvrering i lav fart.

Vanntett telefonrom
Vanntett oppbevaringsrom med integrert USB-port* sørger for at enhetene, inkludert telefon eller kamera, holder seg ladet og klar til bruk – ryddig oppbevart i et støtsikkert, vanntett rom.

*USB-port tilgjengelig som tilbehør.

Ombordstigningsstige
Gjør det enkelt å komme opp på vannscooteren etter å ha hatt det morsomt i vannet. Med nedfellbar design.

Tilbehør
Sea-Doo-en din er lett å frakte med en av våre tilhengere: https://www.brppac.no/sea-doo/tilbehor/trailers-accessories.html
Hev opplevelsen på vannet med et tilbehørsettene fra Sea-Doo: https://www.brppac.no/sea-doo/tilbehor/special-accessories-kits.html

Be om tilbud