Sea-Doo Wake

Wake

Pris fra: 143 900,–

Ta med wakeboardet, vannskiene eller hva som helst annet du kan få på vannet. Takket være eksklusivt vannsportutstyr som ski-modus, LinQ Ski Pylon og wakeboard-stativ, er dette vannscooteren du helst vil bli trukket av.

Bluetooth premium lydsystem
Bransjens første helintegrerte, vanntette lydsystem som holder moroa i gang overalt, med 100 W systemeffekt, vanntette egenskaper, Bluetooth-tilkopling, ekstern playback-kontroll for å sikre at den perfekte musikken alltid er ombord.

Tilpasningsdyktig. Komfortabel. Grensesprengende.
Svømmeplattformen er nå flatere, mer stabil og behagelig, og den er ideell for ombordstigning, avslapping og prepping for slepesport. Lag enda mer plass ved å fjerne baksetet.

WAKE-pakke
Takket være tre eksklusive egenskaper inkludert LinQ Ski Pylon, Ski-modus og wakeboard-stativ, har det aldri vært enklere å nyte vannsport med Sea-Doo.

Ski-modus
Denne eksklusive egenskapen lar føreren velge forhåndsprogrammert akselerasjon og fart for gjentatt og presist kontrollert trekk av ski og wakeboard, pluss fordelen med 2 andre kjøremoduser (sport og ECO).

Stabilt og forutsigbart skrog
Nydesignet skrog og lavere tyngdepunkt for forbedret stabilitet og selvtillit, med eller uten passasjerer. Enkel og moro å kjøre.

Polytec GEN 2-material
Dette robuste materialet, nå i andre generasjon, reduserer vekten til vannscooteren for å gi topp ytelse og effektivitet, og gjør den enkel å dra med de fleste bilene. Pluss at fargen gjør den mer motstandsdyktig mot riper enn glassfiber.

Stige for ombordstigning
Gjør det enkelt å komme opp på vannscooteren etter å ha hatt det morsomt i vannet. Med nedfellbar design.

Closed-loop cooling system (CLCS)
Denne avanserte teknologien hindrer at rustdannende saltvann og ødeleggende smuss trenger inn i motoren. Det skaper pålitelighet og sjelefred.

Intelligent brems og revers (iBR)
Det Sea-Doo-eksklusive iBR-systemet gir muligheten til å stoppe raskere. Det er anerkjent av U.S. Coast Guard for å forbedre sikkerheten, og er nå i sin tredje generasjon. Føreren kan med begge hendene på styret bevege seg forover, nøytral og i revers for stabil og sikker manøvrering i lav fart.

Større oppbevaringsrom foran
Den største oppbevaringsplassen i sin kategori* (152 l) gir god plass til mye utstyr.

* Produsentens nettsted. Basert på tilsvarende prisede modeller.

Vanntett telefonrom
Vanntett oppbevaringsrom med integrert USB-port* sørger for at enhetene, inkludert telefon eller kamera, holder seg ladet og klar til bruk – ryddig oppbevart i et støtsikkert, vanntett rom.

*USB-port tilgjengelig som tilbehør.

Tilbehør
Sea-Doo-en din er lett å frakte med en av våre tilhengere: https://www.brppac.no/sea-doo/tilbehor/trailers-accessories.html
Hev opplevelsen på vannet med et tilbehørsettene fra Sea-Doo: https://www.brppac.no/sea-doo/tilbehor/special-accessories-kits.html

Be om tilbud