Sunseeker MANHATTAN 68

Sunseeker MANHATTAN 68

LIVET ER EN SERIE MOMENTER SOM KALLES NÅ 

Basert på den eksepsjonelle familien av prisbelønte Manhattan-modeller, er dette nye tilskuddet i serien designet for å tilby eksepsjonelle nivåer av komfort og luksus med utrolige detaljer.

Gjennom hoveddekket er det sterkt fokus på å skape sjenerøse, brukbare omgjengelige rom. Sunseeker Manhattan 68 utvendige linjer flyter uanstrengt fra den portugisiske brobuen og sitteområdene til den ekspansive cockpiten som grenser til den nå legendariske Sunseeker Beach Club med forbedrede funksjoner, inkludert en dedikert vannstandsskap med innebygd lading for to SeaBobs – undervannsscootere. 

Internt drar det store, store salongområdet fordel av feiende glass, til og med strekker seg under TV-konsollen for å bringe enda mer av utsiden inn. Det fullt utstyrte akterbysset med store spisekroker sømløst til cockpiten via skyvedører i full bredde bringe alle sammen. Den innovative og omhyggelige designen som har gått inn i utformingen av hoveddekket, gjør dette til den perfekte båten for å ønske gjester velkommen; med sterkt fokus på omgivende belysning og interiørdetaljer.

Tilgang til de romslige gjestecabinene foregår via underroret og forhøyede ledsager, mens den overdådige mestercabinen er tilgjengelig via sin egen trapp fra havnen. Dette eksepsjonelle oppsettet lar eieren og gjestene bevege seg uanstrengt mellom mellomrom.

Interiøret har utsøkt oppmerksomhet på detaljer med en ny polstring som gir et kjølig, skarpt og moderne utseende, umiskjennelig et Manhattan.

Lengde: 2110 cm – 69’ 7” 

Bredde: 526 cm – 17’ 3”

Vekt: 37400 kg

Motor: 

Twin MAN V8 1000 (2 x 1000 PS)

Twin MAN V8 1200 (2 x 1200 PS)

Twin Volvo IPS 1350 (2 x 1000 PS)

Video

Be om tilbud