Leveringsklar: Sunseeker Predator 50 (54’’) Evo

Leveringsklar:
Predator 50 (54’’) Evo

Pris: 10.800.000,-

2019 Predator 50. Registrert i skipsregisteret. Båten ble levert i juni 2019 og er som ny. Båten er 54 fot og vannlinjen er like under 15 meter og fører slipper da kystskippersertifikat. En svært romslig og luksuriøs båt i sin klasse.

Predator har svært gode kjøreegenskaper og skjærer igjennom sjøen på en myk og elegant måte. Predator er også svært godt lydisolert for motorlyd i alle hastigheter og bølgetreff. Dette merker man stor forskjell fra kjente båtprodusenter i tilsvarende størrelser.

Den nye generasjon Sunseeker Predator med store oversiktlige vinduer, stort elektrisk tak i glass/carbon og et lekkert design som oser av kvalitet og råskap. Skal du på et større eventyr, en rask ettermiddagstur eller en spontan langreise? Med Predator 50 blir alt mulig. Ved å tilby fleksibilitet og design av ypperste klasse setter Predator 50 en ny standard for mindre yachter skapt for deg som vil cruise deg gjennom livet.

Predator 50 handler om luksus og allsidig bruk. Båten har en åpen planløsning og et fleksibelt hardtop tak som kan åpnes helt. Å kunne åpne salongen gir en ny opplevelse og bringer en ekstra dimensjon til en båt fullspekket av unike detaljer.

Ønsker du mer informasjon ta kontakt på chat eller send inn kontaktskjema nederst og vi vil ta kontakt med deg.

Registrert i NOR-SIS: Ja

Type: Cabincruiser

Merke: Sunseeker

Motor Type: 2 x Volvo Penta D8 600

Årsmodell: 2019

Vekt: 19000 kg

Lengde: 54 fot

Lengde: 1648 cm

Bredde: 448 cm

Dybde: 133 cm

Drivstoff: Diesel

Farge: Hvit

 

Antall sengeplasser: 6

 

Be om tilbud