Sunseeker Predator 55 EVO

Sunseeker Predator 55 EVO

EN PERFEKT BLANDING AV DESIGN, TEKNOLOGI OG HÅNDTVERK.

Predator 55 EVO ™ er Sunseekers nyeste teknologiledende, banebrytende modell, og hun lover å være en usedvanlig populær modell, målrettet konstruert for å få hjertet til å løpe.

Den evolusjonære designen er understreket i Predator 55 EVO ™ overbygg og interiør. De bemerkelsesverdige Sunseeker Predator-linjene er innrammet av rustfritt ståldetaljer med blink både i skrogbåndet, karbonfiberkapper og til interiøravtaler.

Det sporty interiøret utstråler luksuriøs minimalisme med et nytt Predator-utvalg av stoffer og teksturer overalt. Rene linjer og kurver kontrasterer perfekt for å sikre komfort og stil.

Nye, uavhengige rorseter gir eiere muligheten til å oppnå full ytelse mens de er i gang, og tilbyr ypperlig støtte mens de gjennomborer. Bak roret er velutstyrte polstrede sitteplasser for opptil seks personer til å sosialisere seg rundt et fast salongbord, satt overfor nye trykk-til-berøringsskap. 

Predator 55 EVO ™ drar også nytte av et moderne AV-system med reguleringsmuligheter, noe som gir mulighet for forskjellig musikk i cockpit og salong som passer til smak og stemning til alle ombord. Dette er virkelig den perfekte blandingen av design, teknologi og håndverk.

Lengde: 1705 cm – 55’ 11” 

Bredde: 448 cm – 14’ 9”

Vekt: 19.000 kg

Motor: Volvo Penta up to 1,450 PS

Video

Be om tilbud