Sunseeker YACHT 88

Sunseeker YACHT 88

LIKE GRASIØST SOM DET ER KRAFTIG 

Kombinerer en superyacht-følelse med alle de praktiske fordelene med en yacht i denne størrelses kategorien, har 88 Yacht imponerende, og nytt for merkevaren, utvendige linjer og et slankt tak på taket med valgfri sentralåpning. Denne yachten vil skille seg ut i enhver marina rundt om i verden. Drevet av tvilling MTU 10V 2000-er som standard, har hun plass til åtte gjester og fire mannskap i fullstendig luksus og komfort og er i stand til å nå hastigheter på opptil 28 knop.

Den store flybroen på 88 Yacht har en fantastisk utforming med vakkert innredede møbler på det romslige akterdekket og muligheten for et uendelig boblebad med solseng. Det er et fantastisk sted å underholde med mange steder å sitte og slappe av takket være formet ledsager ved siden av roret, og utvidet U-formet sitteplass overfor en bar med ismaskin, grill og to kjøleskap eller valgfri skuffekjøling. Kunder kan også velge faste stoler for å gjøre dette til et sosialt barområde. Førerdekket i teak har et annet privat, sosialt rom med en portugisisk bro, stort sol område og komfortable salongseter som er supplert med førsteklasses sidedekk i teak som standard.

Hoveddekket er intet mindre enn spektakulært. Innvendig er det en stor fremre bysse som hjelper til med å maksimere det underholdende rommet med åpen planløsning. Det gir eiere og mannskap utrolig mye praktisk lagringsplass, samt en dedikert fast frokostbar med to krakker, noe som skaper en ekstra uformell spiseplass. Byssen har en premium kjøleskap med fryser og oppvaskmaskin i full høyde som standard og kan spesifiseres med valgfrie vinkjøler. Det er også muligheten til å stenge byssa fullstendig, slik at mannskapet kan bevege seg rundt yachten ubemerket med tilgang fra den nedre roret på styrbord side som gir eierne sjansen til å nyte fullstendig privatliv. Yachten har store lagringsplasser som standard bak roret. 

Interiøret har en ekte følelse av overdådighet og smarte design-signaler som virkelig gjør at båten skiller seg ut, inkludert diagonal rustfri detaljering på skap og dører. Lagdelingen av teksturelle elementer og blandingen av møbler og tekstiler føles tidløs med en moderne vri som oser av stil og eleganse. For å maksimere plassen har Sunseeker lokalisert den overdådige mesterstuen sentralt i båten, og utnyttet den betydelige sjarmen hennes. Det er en ekte følelse av «luksus» med vakre lær, tekstiler og sprut av speilbronse. Hovedstua med sin 55-tommers TV som standard, har et romslig omklednings område med dobbel garderobe og tilstøtende i eget bad med utsøkte overflater overalt er dobbel vask, en regndusj overhead og rikelig med oppbevaring.

Lengde: 2630 cm – 86’ 3”

Bredde: 647 cm – 21’ 3”

Vekt: 67.000 kg

Motor alternativ: 

Twin MTU 10V 2000 M96L (2 x 1622PS)

Twin MAN 12V 2000 M96L (2 x 1950PS)

Video

Be om tilbud