Sunseeker

Elsk opplevelsene bare en Sunseeker kan gi

Robert Braithwaite drømte om å bygge en helt ny type båt. Han endte opp med å skape Sunseeker. Båtmerket som skreddersyr til perfeksjon. 

Etter lansering av sin første båt i 1971 har Sunseeker jaget det perfekte. Søkt det avanserte, vært ambisiøse, mer kreative – og som konsekvens mer suksessfulle –  Et av verdens mestvinnende merker de siste tre tiår.

I dag har selskapet mer enn 2500 designere, ingeniører og håndverkere som er støttet av mer enn 120 distributører i mer enn 74 land. Blant dem selvfølgelig Norge.

Sunseeker har alt fra verdens råeste rib – Sunseeker Hawk 38 til en av verdens mest eksklusive yachter som – Superyacht 50M Ocean.

Å kjøpe en Sunseeker skal føles godt. Å eie en Sunseeker skal være smidig. Gjennom vårt erfarne serviceteam kan du være sikker på at din båt er i trygge hender.

Ved å eie en Sunseeker skal du nye livet på vannet, resten tar vi og vårt serviceteam seg av. 

Vi i Sunseeker jobber for at du skal få: Livet du alltid har drømt om. Livet du har jobbet hardt for å oppnå. Hvor tid brukt med de du elsker er viktigst. Et liv fylt med dyrebare øyeblikk. Der uforglemmelige øyeblikk er i hver horisont og eventyr er i hver bølge.

Dette er livet du lovet deg selv