Zodiac Medline 6.8

Zodiac Medline 6.8

Pakkepris:

Fra 599 900 NOK

Zodiac Medline 6.8 – RIB med komfort.

Nå er Zodiac Medline 6.8 klar for den norske sommeren 2021. Dette er båten for deg som har fokus på sjødyktighet og komfort i én og samme pakke. Båtens U-sofa gjør Medline 6.8 raskt til favoritten i familien, og for deg som fører vil du oppleve båten som sikker både i fart og røff sjø. Prikken over i´en: Zodiacs fargeutvalg gjør at du selv kan velge om du vil ha full oppmerksomhet når du ankommer marinaen i sommer.  

I Zodiac Medline 6.8 får du interiørutførelse i høy kvalitet, signert Serge Ferrari. Båten har to områder for avslapning og rekreasjon, én solseng i baugen og en u-sofa som raskt kan gjøres om til solseng på akterdekket. Designet med god oppdrift kan Medline 6.8 huse inntil 14 personer, her har du god plass til å ta med familien og venner på tur under den varme sommersolen.

Medline 6.8 er også en av de mest praktiske landsstedsbåtene på markedet, med sterke pontonger som gjør den praktisk og stødig i bruk. Båten møter dine primære behov fra en RIB; enkel å laste/losse, enkel å manøvrere og stødig i sjøen. Legg til det lille ekstra i komfort og utførelse, så får du en fantastisk sommeropplevelse i skjærgården.
Zodiac Medline 6.8 kan leveres med utstyrspakke «Medline 6.8», en pakke vi har laget spesielt for deg. Her får du 9-tommer Garmin navigasjonsverktøy, høytaler (bluetooth), og bunnstoff. Dermed kan navigere deg trykt rundt til lyden av sommermusikk.

FAKTA

Lengde (cm) 688
Bredde (cm) 254
Vekt (kg) 950
Største tillatte motor (hk) 250
Stammelengde Ekstra lang
Bensintank-volum (liter) 200
Maksimalt antall passasjerer 14

Ønsker du et tilbud på denne båten?